Thuis

Ebuddy Technology Co.,Limited

Bedrijfsprofiel

Co. van de Ebuddytechnologie, Ltd werd opgericht in 2015, is een high-tech onderneming die R&D, productie en verkoop integreert. Ebuddy concentreert zich op van de hoge precisie balansschakelaar en kabel assemblageoplossingen. De producten en de diensten behandelen Mininature-schakelaar (M6-M18), Metaalschakelaar, plastic medische schakelaar, waterdichte schakelaar, kabelassemblage, die wijd in soorten ruwe milieu en toepassingen wordt gebruikt.

 

Door goede kwaliteit, concurrerende prijs, stabiliteitsproducten en de mogelijkheden van het verschijningsontwerp, gebruiken wij constant geavanceerde technologie om aan de diverse behoeften van klant te voldoen. Tegelijkertijd, oefent het bedrijf zijn voordelen in de assemblagesulotions van de douanekabel uit, verzamelt zich constant meer technologie en wijsheidsmacht, en ontwikkelt en vernieuwt, ernaar strevend om de internationale markt geleidelijk aan in te gaan door concurrerende aangepaste schakelaarproducten en de oplossingen van de kabelassemblage te verstrekken.

 

Ebuddy heeft rijke ervaring in het leveren van schakelaars en douanekabels aan industriële controleapparaten, medisch materiaal, het meten en het inspecteren apparaten, audio & Visueel en militair materiaal. Ebuddy zal perfecte producten en de diensten aan partners verlenen, zal samenwerken om de markt te onderzoeken, zal klantenwaarde realiseren, zal samenwerking, bereiken en zal met win-win situatie op de proppen komen.


Ebuddy verheugt zich oprecht op meer nieuwe partners om de markt gezamenlijk te onderzoeken, werken samen om een nieuwe geschiedenis en een schittering op het gebied van schakelaars tot stand te brengen.

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2015--De Ebuddytechnologie creaed in Shenzhen, China

 

2015.07-wij vonden het product het testen laboratorium

 

2015-2016-Wij hebben multi de reeksproducten van B/K/S/F/HR10A, en Geregistreerde veelvoudige octrooien ontwikkeld.

 

2017-2018-Onze producten hebben door Ce, ROHS, BEREIK goedgekeurd, en onze fabriek heeft paased ISO9001-certificatie

 

2019-2020-wij hebben onze productielijn van kabelassemblage uitbreiden, speciaal in de oplossingen van de douanekabel

 

2021-- Ontwikkel me voor betere toekomst!

Ebuddy Technology Co.,Limited Ebuddy Technology Co.,Limited Ebuddy Technology Co.,Limited
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Merken : Ebuddy /OEM

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 2000000-3000000

Opgericht Jaar : 2015

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Ebuddy Technology Co.,Limited Certificaten China Ebuddy Technology Co.,Limited Certificaten China Ebuddy Technology Co.,Limited Certificaten China Ebuddy Technology Co.,Limited Certificaten